Δάβαρη 61, 11744 - Αθήνα

 Επικοινωνία

+306975858033

ΕΤΑΙΡΕΙΑΑποφρακτική Εταιρεία

 

apofraxeis-expressapofraktiki.gr-apofraktiki-etaireia

 

 

 

 

 

 

Η ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ δραστηριοποιείτε στο χώρο των αποφράξεων σε όλη την Αττική  από το 1992 με απόλυτη επιτυχία. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, που μαςεμπιστεύονται με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση τους.

 

Με γνώμονα αυτό τον στόχο ο έξυπνος συνδυασμός σύγχρονων τεχνολογικών μηχανημάτων πιστοποιημένα με CE, εμπειρίας και τεχνογνωσίας μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε αποφράξεις, αντλήσεις υδάτων, καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου καθώς και συμβόλαια συντήρησης σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 20€ δείτε εδώ

για οποιανδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται χωρίς να γίνει η παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα εργασίας.

 

Η πιστοποίηση κατά ISO καθώς επίσης και η συνεχής επιμόρφωση μας από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο χώρο των αποφράξεων μας καθιστούν ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των αποφράξεων που αξίζει να μας εμπιστευθείτε για την ανάθεση της εργασίας που θέλετε να εκτελέσετε. Με πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα καμία απόφραξη όσο δύσκολη και αν είναι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

 

 Σε όλες τις περιπτώσεις οι εργασίες γίνονται ΜΟΝΟ με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα μηχανήματα και εργαλεία CE κατάλληλα για αποφράξεις και όχι με ιδιοκατασκευμασμένα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ασφάλεια και αποφυγή ζημιών στις σωληνώσεις σας. Όλοι οι τεχνίτες μας είναι εκπαιδευμένοι κατάλληλα έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιανδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται.

 

Θα σας αναλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται και θα σας προτείνουμε την ποιο ενδεδειγμένη λύση. Μπορούμε επίσης να κάνουμε χρήση ειδικής κάμερας όπου θα βλέπετε ζωντανά το μέγεθος του προβλήματος αλλά και το αποτέλεσμα (πριν και μετά ), επίσης μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες ή βίντεο και να σας το στείλουμε στο email σας.

Ο χώρος σας θα παραμείνει ακριβώς όπως τον βρήκαμε, παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να διατηρηθεί ο χώρος πεντακάθαρος.   

 

Βουλωμένα δίκτυα αποχέτευσης είναι οι αιτίες για έντονη δυσοσμία, μολύνσεις αλλά και συγκέντρωση εντόμων, συχνά οδηγούν στην καταστροφή των σωληνώσεων με αποτέλεσμα μεγαλύτερα κόστη αποκατάστασης της ζημιάς.

 

Έχετε απορίες για την διαδικασία μιας απόφραξης ; δείτε εδώ

 

 

Τηλεφωνήστε Τώρα στο

 

 

6975858033