Δάβαρη 61, 11744 - Αθήνα

 Επικοινωνία

+306975858033

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


 

katharismos-dexamenis-petrelaiou-expressapofraktiki.grΟ καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου πρέπει να πραγματοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες και κάθε 2-3 χρόνια . Το πετρέλαιο σαν φυσικό προϊόν περιέχει μικρές ποσότητες χώματος, παραφίνης, νερού, θειάφι, κλπ, τα οποία σαν υπολείμματα κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής σας. Με τον καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου πετυχαίνετε πρώτα την προστασία της από τυχόν διαβρώσεις που προκαλούν τα κατάλοιπα, στα τοιχώματα της, και δεύτερον την σωστή λειτουργία του καυστήρα σας . Η σωστή λειτουργία του καυστήρα σας έχει σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πετρελαίου για τις ίδιες ώρες λειτουργίας !

 

Πως γίνεται ο καθαρισμος δεξαμενης πετρελαίου ; 

 

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου είτε πλαστική είτε μεταλλική είναι ο ίδιος. Αρχικά γίνεται αναρρόφηση στο υπάρχον πετρέλαιο με προσοχή έτσι ώστε να μην αναρροφήσουμε τα κατακάθια και στην συνέχεια με ειδικές σκούπες καθαρίζουμε τον πάτο και τα τοιχώματα της δεξαμενής. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά γιατί αυτό θα είχε καταστροφικό αποτέλεσμα στην λειτουργία του καυστήρα αλλά και στην ποιότητα του πετρελαίου.

 

Η  ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ  χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ταχύτητα, με την οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Κατανοώντας την αναγκη σου για καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου, κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα σου τη στιγμή που το έχεις πραγματικά ανάγκη, στις καλύτερες τιμές για καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου της αγοράς. Αν χρειάζεσαι άμεσα εργασίες για καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου, έχουμε τη λύση ! 

 

 

 24ωρη εξυπηρέτηση Κυριακές και Αργίες  καλύπτουμε όλη την Αττική.

Ερχόμαστε για ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του προβλήματός σας , χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς.

 

Καθαρίζουμε την δεξαμενή πετρελαίου σας με ΜΟΝΟ 50€

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ

ΤΩΡΑ ΣΤΟ 

697 58 58 033