Δάβαρη 61, 11744 - Αθήνα

 Επικοινωνία

+306975858033

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Καθαρισμός αποχέτευσης & Συντήρηση αποχέτευσης:

apofraxeis-sintirisi-expressapofraktiki.gr

Ο καθαρισμός αποχέτευσης, όπως και η συντήρηση αποχέτευσης, είναι εργασίες που πολλοί από εμάς αμελούν, με τη λογική ότι έτσι εξοικονομούν χρήματα για τη φροντίδα της αποχέτευσης. Παρόλα αυτά, στην πραγματικότητα ο επαγγελματικός καθαρισμός και η τακτική συντήρηση μπορούν να σε γλιτώσουν από μεγαλύτερα και πιο κοστοβόρα προβλήματα.
 
 
Για ποιους λόγους βουλώνει η αποχέτευση;
 
  • Υπολείμματα τροφών στο νεροχύτη
  • Τρίχες μαλλιών στη μπανιέρα και το νιπτήρα
  • Σαπούνι και λίπη στο μπάνιο
  • Χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας
  • Σπασμένες σωληνώσεις και οικοδομικά υλικά
  • Φυτά και ρίζες δέντρων στο φρεάτιο της αποχέτευσης
  • Πάνες και σερβιέτες στη λεκάνη
  • Μωρομάντηλα στην αποχέτευση
Τα παραπάνω θα σε οδηγήσουν σίγουρα στην ανάγκη για συντήρηση αποχέτευσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόνο ένα έμπειρο συνεργείο όπως η expressapofraktiki για τη συντήρηση αποχέτευσης θα σε απαλλάξει αποτελεσματικά από το πρόβλημα και θα σου προτείνει χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα της αποχέτευσής σου.
Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι συντήρηση αποχέτευσης;
Υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα σημάδια, τα οποία υποδεικνύουν την ανάγκη της αποχέτευσης για συντήρηση στο σπίτι, ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Όταν παρατηρήσεις τέτοιου είδους σημάδια, θα πρέπει να καλέσεις ένα έμπειρο συνεργείο, για να αναλάβει τη συντήρηση.
1. Το νερό λιμνάζει σε νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρα και λεκάνη. Αν δεν αδειάζει το νερό από το νεροχύτη, ή αργεί πολύ να αδειάσει, αυτό είναι δείγμα ότι έχει φράξει η αποχέτευση. Συνεπώς, πρέπει να φροντίσεις για τη συντήρηση αποχέτευσης, πριν δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.
2. Ήχοι γάργαρου νερού από τις σωληνώσεις. Αν ακούς περίεργους θορύβους μέσα από τις σωληνώσεις, όπως ήχους που θυμίζουν τρεχούμενο νερό, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα, που πρέπει να εξεταστεί.
3. Δυσάρεστη οσμή από τους αγωγούς. Ένα πολύ συχνό σημάδι, το οποίο μας προειδοποιεί ότι η αποχέτευση είναι σε κακή κατάσταση, είναι η δυσοσμία. Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι μονόδρομος, αν θέλεις να απαλλαγείς από τη δυσάρεστη μυρωδιά.
4. Διαρροή νερών από τα φρεάτια αλλά και στο σπίτι. Μια διαρροή δεν πρέπει ποτέ να περνά απαρατήρητη από τους κατοίκους του σπιτιού. Αν υποψιάζεσαι, πως υπάρχει διαρροή από την αποχέτευση, κανόνισε άμεσα τον έλεγχο από επαγγελματία.
Επιπλέον, τα λίπη που καλύπτουν τις σωληνώσεις αποτελούν ιδανικό υπόστρωμα για τις κατσαρίδες και με αυτόν τον τρόπο φτάνουν στις οικίες και τους διάφορους χώρους.
Οι επαγγελματίες της expressapofraktiki, διακρίνουν άμεσα την αιτία που βουλώνει τις σωληνώσεις σου και κινούνται με συνοπτικές διαδικασίες προς την απομάκρυνσή της.
Με τι μέσα πραγματοποιείται ο καθαρισμός αποχέτευσης;
Για μια απλή συντήρηση της αποχέτευσης, υπάρχουν τρόποι που μπορείς να διατηρείς καθαρές τις σωληνώσεις με σπιτικά σκευάσματα. Ωστόσο, πρέπει να έχεις υπόψιν σου, ότι οι σπιτικές λύσεις δε φέρνουν αποτελέσματα, όταν το πρόβλημα είναι ήδη σοβαρό.
Επίσης, πρέπει να θυμάσαι, ότι ο καθαρισμός αποχέτευσης δε γίνεται με χημικά προϊόντα του εμπορίου, καθώς μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις. Ας δούμε πώς μπορείς να συντηρήσεις την αποχέτευσή σου σε καλή κατάσταση.
1. Kαθαρισμός αποχέτευσης με ξύδι και ζεστό νερό
Η πιο διαδεδομένη και επιτυχημένη σπιτική συμβουλή για τη συντήρηση αποχέτευσης, είναι να χρησιμοποιήσεις ξύδι και ζεστό νερό. Ρίχνεις ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι στο σιφόνι και το αφήνεις για μισή ώρα περίπου. Έπειτα ζεσταίνεις μία κατσαρόλα νερό και τη ρίχνεις στον αγωγό.
2. Kαθαρισμός αποχέτευσης με μαγειρική σόδα και ζεστό νερό
Είναι παρόμοια μέθοδος με την παραπάνω και αποσκοπεί σε προσωρινή συντήρηση αποχέτευσης. Αρχικά, ρίχνεις 3 φλιτζάνια ζεστό νερό στη σωλήνωση και έπειρα 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Ολοκληρώνεις το καθάρισμα, ρίχνοντας πάλι 2 ποτήρια ζεστό νερό στο σιφόνι.
apofraxeis-sintirisi-expressapofraktiki.gr3. Επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή
Αν η αποχέτευσή σου έχει σοβαρό πρόβλημα με το φράξιμο, οι σπιτικές λύσεις δύσκολα θα σε βοηθήσουν. Ο επαγγελματικός καθαρισμός εγγυάται την πιο αποτελεσματική συντήρηση αποχέτευσης για το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο.
Πώς γίνεται ο επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή;
Κάθε έμπειρο συνεργείο μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό της αποχέτευσης με πιεστικά μηχανήματα απόφραξης. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι πολύ απλή, αλλά πρέπει να γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες, για μέγιστη ασφάλεια και αποφυγή βλαβών.
Ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή γίνεται, με το να απορρίπτεται νερό στις σωληνώσεις με μεγάλη πίεση. Φυσικά, αυτό γίνεται με βοήθεια ειδικού πιεστικού μηχανήματος, το οποίο μπορεί να παρέχει την απαραίτητη πίεση για το νερό, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα από τα μέρη της αποχέτευσης και καθαρίζοντάς τα.
Ωστόσο, χρειάζεται πολλή προσοχή στο πού εφαρμόζεται η υδροβολή για τη συντήρηση αποχέτευσης. Αν οι σωληνώσεις σου είναι παλιές, φθαρμένες, ή φτιαγμένες από υλικά φτωχής ποιότητας, ίσως η υδροβολή δεν είναι ιδανική ιδέα για σένα. 
Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται συντήρηση αποχέτευσης;
Αν επιλέγεις να συντηρήσεις την αποχέτευσή σου με φυσικούς τρόπους με σπιτικές λύσεις, θα χρειαστεί να το κάνεις αρκετά συχνά, για να μη φράξει η αποχέτευση. Με άλλα λόγια, πρέπει να κάνεις συντήρηση και καθαρισμό, τουλάχιστον μια φορά το μήνα, για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

 

Από την άλλη πλευρά, ο επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης προσφέρει πιο ριζικά αποτελέσματα, με μεγαλύτερη διάρκεια. Μια συντήρηση αποχέτευσης από επαγγελματίες, αρκεί να γίνεται μια, ή δύο φορές το χρόνο, για να αποφεύγονται οι βλάβες στην αποχέτευση και να καθυστερεί η στιγμή που θα χρειαστείς απόφραξη.
Συμβόλαια συντήρησης
Στην expressapofraktiki προσφέρουμε συμβόλαια συντήρης αποχετευτικού δικτύου μηνιαία, τρίμηνα, εξάμηνα αλλά και ετήσια καλύπτοντας έτσι κάθε σου ανάγκη.
Επίσης μπορούμε να διαμορφώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας συμβόλαια συτήρησης συνολικά για όλη την πολυκατοικία.
 
Η  ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ  χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ταχύτητα, με την οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Κατανοώντας πόσο επείγον είναι ένα πρόβλημα με μια βουλωμένη αποχέτευση και πόσο μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα σου τη στιγμή που το έχεις πραγματικά ανάγκη, στις καλύτερες τιμές για απόφραξη της αγοράς. Αν χρειάζεσαι άμεσα εργασίες για αποφράξεις αποχετεύσεων, έχουμε τη λύση ! 
 
apofraxeis-sintirisi-expressapofraktiki.gr24ωρη εξυπηρέτηση Κυριακές και Αργίες  καλύπτουμε όλη την Αττική.
Ερχόμαστε για ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του προβλήματος σας , χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς.
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ
ΤΩΡΑ ΣΤΟ
 
697 58 58 033