Δάβαρη 61, 11744 - Αθήνα

 Επικοινωνία

+306975858033

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝΑντληση Υδάτων


antlisi-ydaton-expressapofraktiki.grΗ άντληση υδάτων έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια επιτακτική ανάγκη λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, τις κλιματικής αλλαγής αλλά και της κάκιστης κατασκευής των αγωγών και φρεατίων όμβριων υδάτων και η ελλιπής ή ανύπαρκτη συντήρηση και καθαρισμός αυτών από μέρους των Δήμων.

Τα φραγμένα φρεάτια δεν μπορούν να απομακρύνουν τον τεράστιο όγκο νερού με αποτέλεσμα το νερό να συγκεντρώνετε στον δρόμο να ανεβαίνει η στάθμη του και να εισέρχεται στις ιδιοκτησίες των πολιτών. Αρκετές περιοχές πλέον της Αττικής έχουν τεράστιο πρόβλημα από πλημμύρες οι οποίες καταστρέφουν κατοικίες και καταστήματα.

Η είσοδος των υδάτων στις κατοικίες και στα καταστήματα έχουν σαν αποτέλεσμα την πλημμύρα των υπογείων αλλά και των ισογείων χώρων. Η πυροσβεστική αδυνατεί να εξυπηρετήσει όλες τις περιπτώσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περιμένετε αρκετές ημέρες. Αυτή η καθυστέρηση είναι όμως καταστροφική για την περιουσία σας.

 

Η  ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ  χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ταχύτητα, με την οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Κατανοώντας πόσο επείγον είναι ένα πρόβλημα εισροης υδατων και πόσο μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα σου τη στιγμή που το έχεις πραγματικά ανάγκη, στις καλύτερες τιμές για άντληση υδάτων της αγοράς. Αν χρειάζεσαι άμεσα εργασίες για άντληση υδάτων, έχουμε τη λύση ! 

antlisi-ydaton-expressapofraktiki.gr

 

 

24ωρη εξυπηρέτηση Κυριακές και Αργίες  καλύπτουμε όλη την Αττική.

Ερχόμαστε για ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του προβλήματος σας , χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς.

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

697 58 58 033

και σώστε την περιουσία σας!